30 mei 2010

Las Vegas dag 2

Zaterdag 29 mei ( zonnig 34 graden )
Tot onze verbazing was het al 7u30 toen we deze ochtend wakker werden. Na het ontbijt en het bezoek aan de fitness, hebben we weer enkele uurtjes aan het zwembad doorgebracht. De wind is hier gaan liggen en de temperaturen beginnen serieus de lucht in te gaan.  Na een kleine maaltijd zijn we met de bus terug naar de Strip vertrokken om de overige hotels te bezoeken. Het was echter en stuk minder leuk dan gisteren. Vooreerst was het vreselijk warm. Daarbovenop was het ontzettend veel drukker in de stad. Vaak kreeg je het gevoel dat je sneller was te voet dan met de bus. De hotels maakten ook al niet zoveel indruk meer op ons. "Trop" is dan ook te veel! The Venetian was veruit de grootste teleurtelling.
Na opnieuw een vreselijke busrit naar Exalibur hebben we er gegeten in het "All you can eat buffet", zoveel mogelijk schransen en drinken voor 21 dollar. Dat was niet slecht. De grootste meevaller was echter Fremont Street, ook al hebben we hiervoor nog meer verkeersellende moeten doorstaan. Dit is het oude stadsgedeelte met de historische hotels zoals de Golden Nugget. Fremont Street is veel gezelliger dan de Strip en veel minder zatlapperij en ellendige jeugd. Als ik ooit een hotel in Vegas zou moeten boeken zou het vermoedelijk de Golden Nugget zijn.
Het was net geen middernacht alvorens we terug in onze camper aankwamen, moe en meer dan voldaan.

Afkoelen bij 34 graden
The hot tub
All you can eat.
Na 3 voorgerechten en evenveel hoofdgerechten, volgen uiteraard nog enkele desserts.
Fremont Street. Zo moet Vegas eruit zien!
De 450 meter lange straatoverdekking is in feite 1 grote videowall. Links ligt de Golden Nugget.

3 reacties:

Unknown zei

Jullie zijn vandaag al een week vertrokken. Die zijn zoals we lezen en aan de foto's te zien zeer goed en plezant verlopen; doe zo voort...
Bij roland-garros zijn alle belgen eruit, uitgenomen Justin. Zij heeft vandaag gewonnen in drie sets tegen Sharapova (spannende match).groetjes mama.

Unknown zei

Hoi Kristof en Raphaƫlla,

Vanmiddag zaten Stofke, Beppie, Stefke en ikzelf een goei pint te drinken in 's Hertogenmolens, en we waren ons aan het afvragen hoe die camper er nu eigenlijk uitziet. Jullie moeten er beslist eens een fotoke van bijplaatsen, want we zijn nieuwsgierig... Rommel alvast 'n beetje op als je de binnenkant zou fotograferen ;)
We zijn alvast aan't wachten op het vervolg van jullie reisverhaal
Vele groetjes van ons allemaal !!

Stef en Bepke zei

Hey Kristof en Raphaƫlla,
Hier winderig en regenachtig dus van van af te koelen in een zwembad kunnen we hier alleem maar van dromen, alhoewel we hier tegen het einde van de week wel 25 graden gaan halen !!! Ik probeer jullie jaloers te maken maar dat ge me niet lukken vrees ik -:)
Geniet er nog van en tot in de week met het vervolg van jullie dagboek.
Ps. Proberen jullie eens een foto van de camper door te sturen ?
Groetjes Stef en Isabel

Een reactie posten

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Subscribe to Amerikareis 2010 by Email