Donderdag 27 mei ( 460 km wisselend bewolkt 25 graden )


Vanmorgen was er minder lawaai op de parking van Wal-Mart dan anders. We hebben dan ook beter en langer geslapen. Desalniettemin waren we reeds iets na zeven op pad met de camper. Weg uit LA richting Las Vegas. LA is zo onmetelijk groot, dat is echt niet te vatten. Nu ook was LA uitrijden een kwestie van heel veel kilometers. Het is zo´n beetje als naar de zee rijden. En dan moet je weten dat onze Wal-Mart zich reeds aan de rand van LA bevond. Na LA kwamen de San Bernardino Mountains ( 1300 meter hoogte ). En daarna kwam hoe langer hoe meer de Navajowoestijn aanzetten. Een plezante rit in cruise control. Halverwege stopten we een uurtje in Calico Ghost Town, een overblijfsel uit de Goldrush. Een mooi verzorgt cowboydorpje dat zijn 12 dollar entree wel waard was.
Rond 14u kwamen we aan op onze camping in Las Vegas. De eerste camping, met elektriciteit, stromend water en riolering en wifi...dat werd tijd. De volgende drie dagen leven we dus echt in luxe en dat mag wel in Las Vegas. We hebben TV en internet in onze camper en eigenlijk alles wat je thuis ook hebt. Het zwembad en de jacuzzi hebben we ook reeds getest en morgen als we heel veel zin hebben ga ik enkele kilometers gaan lopen op de loopband van de fitness. Een gratis shuttle staat klaar om ons naar de "strip" te brengen en terug.
We hebben vandaag de dag sfeervel afgesloten met een lekkere bbq om de verjaardag van Raph te vieren. Dit was dus wederom een geslaagde dag.

Ik zou er nu ook weer niet voor omrijden, maar als het toch op je weg ligt...en je moet dringend de benen strekken...en je zit met een hongertje...en je bent een fan van Deadwood...and you look like a ghost...
Een afdaling van 6%, 10km lang, dat is alleen maar remmen. En dat eindigt dan, zoals hier in de Navajowoestijn.
14 miles is 22km. Je zou het niet zeggen, maar die hotels op de foto liggen wel degelijk nog 22km ver.

2 reacties:

Unknown zei

Gelukkig met het nieuws.Dachten dat er iets mis gelopen was.
Hebt u mamas email kunnen lezen?
Opgelet in Vegas vliegen de dollars zo de casinos uit.
Papa en Mama

Unknown zei

Hoi Kristof en Raphaƫlla,

Fijn om weer van jullie wat te lezen... Het ziet er daar echt schitterend uit !!

Werner

Een reactie posten

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Subscribe to Amerikareis 2010 by Email